Klanten

OVERGEWICHT

Overgewicht kan een belemmering vormen in je leven, zowel fysiek als mentaal. Het gaat niet alleen om het aantal kilo’s die je eraf wilt hebben, maar om de reis om dichter bij jezelf te komen. Om beslissingen te maken die bij je passen in plaats van beslissingen die zich bijvoorbeeld uiten in een eetbui. Je werkt niet alleen naar je einddoel, maar leert tevreden te zijn met kleine stapjes. Je einddoel dient bovendien realistisch te zijn. Leer eerst je lichaam te accepteren zoals het is en dan komt de gewenste verandering vanzelf!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen? 

Lissa Blommers
Lissa Blommers schrijft over haar leven met overgewicht. Ze is 25 en weegt 122 kilo en haar overgewicht ervaart ze vaak als een belemmering. Tijdens een traject van 3 maanden werk ik als trainer intensief met haar samen. Ik begeleid Lissa door middel van personal training & coaching om meer zelfvertrouwen op te bouwen en om een gezonde levensstijl te ontwikkelen zodat ze zich uiteindelijk lekker en vrij voelt in haar lichaam. We meten iedere twee weken o.a. haar gewicht en vetpercentage en de metingen gelden als een richtlijn om van te kunnen leren en om eerlijk te zijn naar jezelf. Het mentale proces staat voorop en dan volgt de gewenste verandering vanzelf. Haar ervaringen kun je volgen via
 haar website:

zwaarvet

Sarah Groenenberg
In 2015 heb ik als trainer meegedaan aan het programma De Grote Herkansing van Eyeworks. Tijdens dit traject heb ik Sarah Groenenberg begeleid. Ze is een jonge meid en had veel overgewicht. Haar overgewicht belemmerde haar en haar directe omgeving. Ben je benieuwd naar haar ervaringen? Bekijk dan de aflevering van Sarah:

Aflevering Sarah

Training Lissa Blommers

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...