Poweryoga

ERVAAR DE POWER VAN YOGA


Wat is Poweryoga?
Poweryoga is een dynamische en krachtige vorm van yoga. Het is de westerse variant van de Ashtanga Yoga. Bij de traditionele Ashtanga Yoga gaat het om een vaste serie van 72 houdingen. De Poweryoga laat deze houdingen “los”, zodat er meer vrijheid is om te creëren. De houdingen in Poweryoga worden in een continue beweging of krachtige ‘flow’ op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Door het beoefenen en synchroniseren van de juiste ademhaling, houdingen en focuspunten tijdens de yoga, krijg je controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf. De houdingen kun je aanpassen, daardoor werk je altijd op je eigen niveau. 

Voor wie is Poweryoga?
Poweryoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een dynamische en fysieke training in combinatie met geestelijke ontspanning. Het is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Je hoeft niet lenig te zijn om ermee te beginnen, je kunt de verschillende yogahoudingen zo aanpassen dat je kunt werken op je eigen niveau.

Wat zijn de resultaten?
Regelmatige beoefening van Poweryoga zorgt ervoor dat je:

  • sterk en lenig wordt
  • conditie verbeterd
  • verbeteren van de houding en de wervelkolom
  • balans en coordinatievermogen verbeteren
  • beter bestand bent tegen stress
  • meer innerlijke rust vindt
  • de kans op (sport)blessures vermindert
Tijdstip groepslessen:

  • Maandag 19.30u – 20.30u
  • Woensdag 9.30u – 10.30u
  • Donderdag 20.00u – 21.00u


2e Pinksterdag (maandag 21 mei) komt de les te vervallen. 

Locatie:
De locatie voor de Poweryoga is Trolliuslaan 12 in Waalre (zie kaart)

Prijzen:
Proeftraining is gratis

Losse lessen zijn € 12,50
10-rittenkaart is € 100,- (4 maanden geldig, bij aanschaf van een nieuwe strippenkaart mag je de eventuele overige lessen meenemen en binnen de nieuwe termijn opmaken)

Wil je weten wat Poweryoga voor jou kan betekenen? 

MELD JE AAN VOOR DE LES:

Uw naam*

Uw email*

Uw voorkeur*

Uw telefoonnummer

Bericht

* verplichte velden

Ervaring Dorien Rijkers (deelnemer poweryoga)
April 2018

‘Een tijdje geleden heb ik een nieuwe baan gevonden en merkte aan mezelf dat ik door de veranderingen onrustig werd en vooral wat moeite had met slapen en het houden van focus. Mijn ademhaling was kort en ik had spanning in mijn schouders.

Ik ben op zoek gegaan naar een kleine yogaschool in de buurt en bij zo bij Manon uitgekomen.Ik heb me in het verleden weleens verdiept in Yoga en er wat over gelezen maar nog nooit een les gehad of er zelf iets mee gedaan. Manon is een prettig en rustig mens. Luistert naar je, is heel behulpzaam en legt alles goed uit. Ze geeft per houding verschillende opties zodat het voor iedereen (ja, echt voor iedereen) te doen is.

Sinds ik begonnen ben met Poweryoga voel ik me rustig, kalm en mijn ademhaling is weer in balans. Voorheen maakte ik me snel druk om kleine dingen maar nu en vooral de dag na een les PowerYoga kan ik alles beter relativeren en voel ik me heerlijk. Een uurtje in de week zo gefocust met jezelf en je lichaam bezig zijn zorgt ervoor dat ik goed in mijn vel zit’.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...