Manon Bosman

WIE IS MANON?

De innerlijke mens is altijd iets geweest wat ik interessant heb gevonden. Wie ben je écht en wat zijn dingen in je leven waar je blij van wordt? Mijn passie ligt in mensen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen op een actieve manier. Zelf heb ik een switch gemaakt om mijn passie te volgen nadat ik 5 jaar in HRM had gewerkt. In mijn avonduren gaf ik sportlessen en daar haalde ik heel veel voldoening uit, zowel fysiek als mentaal. In 2010 ben ik fulltime als personal trainer en coach aan de slag te gaan en heb ik mijn onderneming Manon Bosman Personal Training opgericht. Daar werk ik tot op heden met heel veel plezier en ik vind het leuk om het beste in jou naar boven te halen!

Na mijn opleiding en ervaring in HRM, heb ik de Personal Training Academy afgerond. Vervolgens heb ik in juli 2014 de opleiding Holistic Lifestyle Coach van het C.H.E.K. institute afgerond. Daarnaast heb ik in 2012 en 2016 de Ashtanga Yoga opleiding gevolgd van David Swenson.

 

HLC_logo

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...